Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Τσάντα από φερμουάρ!
Θα χρειαστείτε:


14 φερμουάρ για όλες τις χρήσεις 7''
        σε ποικιλία χρωμάτων
7  φερμουάρ για όλες τις χρήσεις 22'' για τις οριζόντες γραμμές και τις λαβές
Κόλλα
Ψαλίδι
ΚαρφίτσεςΕκτέλεση:

1. Σε μια επίπεδη επιφάνεια ή τραπέζι υφαίνουμε τα φερμουάρ όπως στη φωτό και όπου χρειάζεται πιάνουμε με καρφίτσες για να σταθεροποιήσουμε προσωρινά το κομμάτι που δημιουργήσαμε.
2. Για να δημιουργήσουμε το κύκλο φέρνουμε τις δυο πλαϊνές πλευρές κοντά και τις ενώνουμε προσωρινά με καρφίτσες3. Τώρα ξεκινάμε από την κάτω γωνία και κολλάμε τις άκρες των φερμουάρ, κόβοντας ότι περισσεύει, ανάλογα με τις ανάγκες, και φροντίζουμε να κρατάμε το "υφάδι" μας συμπαγές και σταθερό.

4. Όταν ο πυθμένας είναι κολλημένος καλά, αφαιρούμε τις καρφίτσες από τη πλευρική ραφή,  κολάμε και κόβουμε κάθε φερμουάρ όσο χρειάζεται ώστε να έχουμε ίσο τελείωμα.  Στη συνέχεια κολλάμε ένα φερμουάρ από το κάτω μέρος της πλαϊνής "ραφής" προς τα επάνω - κατακόφυφα -ώστε να καλύψουμε τυχόν ατέλεις (ξέφτια κ.λπ)

5. Το τσαντάκι μας είναι σχεδόν έτοιμο.  Γυρνάμε και κολάμε στο επάνω μέρος ώστε να μην έχουμε ατέλειες εξωτερικά. Αλλά και εσωτερικά όπου έχουμε ατέλειες κολάμε κομάτια φερμουάρ από αυτά που έχουμε περίσευμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου